کشت آزمایشی زعفران در سرپل ذهاب انجام شد
به گزارش خبرنگار طنین وقایع، ایرج بهرامی مدیر جهادکشاورزی شهرستان سرپلذهاب گفت: زعفران در گذشته های دور در استان کرمانشاه کشت می شده است و در طی ۱۰ سال گذشته در بعضی شهرستان های استان کشت و پرورش این محصول شروع شده است.
وی گفت : با توجه به تنوع اقلیمی در شهرستان سرپل ذهاب، امسال برای اولین بار در چند منطقه بصورت آزمایشی کشت زعفران در سرپل ذهاب انجام شد.
زمان کشت محصول زعفران از مرداد تا مهر ماه است که پس از کاشت، پیاز زعفران در مزرعه به مدت هفت تا هشت سال باقی می ماند و محصول می دهد و از این نظر احتیاجی به کاشت مجدد در سالهای بعد ندارد .
زعفران گیاه کمآبی است و در طول سال به ۲ تا ۴ مرحله آبیاری نیازدارد. دورهی رشد پیاز زعفران از پاییز شروع میشود و شامل دو مرحلهی گلدهی در پاییز و تکثیر پیاز زعفران در زمستان و بهار است
بهرامی در ادامه گفت: کشت زعفران در قطعات اراضی کوچک مقدور بوده و از اردیبهشت ماه آبیاری آن قطع میگردد و از این لحاظ شرایط بسیار خوبی برای توسعه مشاغل کوچک روستایی فراهم مینماید.
وی ابراز امیدواری کرد: با برنامه اصولی و هدفمند اقدامات موثری در راستای توسعه زعفران در شهرستان سرپل ذهاب صورت پذیرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰