مدیران جوان و یا مدیران گذشته انتخاب با شماست
طنین وقایع – انتخاب نهمین رئیس جمهور ایران اسلامی جمعه ۸ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار گردید و در دور نخست این انتخابات هیچ یک از شش نامزد که البته دو نفر از آنان بدلیل بدیهی در آخرین لحظات انصراف دادند، نتوانستند به اکثریت آرا دست یابند و در دور دوم انتخابات که در روز جمعه […]
طنین وقایع – انتخاب نهمین رئیس جمهور ایران اسلامی جمعه ۸ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار گردید و در دور نخست این انتخابات هیچ یک از شش نامزد که البته دو نفر از آنان بدلیل بدیهی در آخرین لحظات انصراف دادند، نتوانستند به اکثریت آرا دست یابند و در دور دوم انتخابات که در روز جمعه ۱۵ تیر با رقابت مسعود پزشکیان و سعید جلیلی برگزار شد آقای دکتر مسعود پزشکیان با کسب بیش از ۱۶ میلیون رأی مردم توانست به عنوان نهمین رئیس جمهور کشور برگزیده شود.
نکته قابل تأمل این موضوع است که برخلاف انتخابات های دوره هایی که به مرحله دوم ارجاع می گردید و مصداقاً دوره نهم ریاست جمهوری که در سال ۱۳۸۴ برگزار شد، این دوره مشارکت مردم در مرحله دوم بیشتر از مرحله اول انتخابات است.
اگر به دلایل این موضوع پرداخته شود میتوان به تأکیدات و بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که “مشارکت مردم را برای نظام جمهوری اسلامی پشتوانه و سربلندی دانستهاند” اشاره نمود و مردم نیز با لبیک گفتن به این پیام مهم و تأثیرگذار حضور بیشتری نسبت به مرحله اول انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری داشته اند.
از دیگر عوامل این افزایش مشارکت، داغ تر شدن فضای انتخابات و پخش زنده و گاهاً رودرو و چالشی مناظره است؛ که مردم با پی بردن به عمق و دیدگاه نامزدها به آگاهی و شناخت بیشتری دست یافته و تصمیم به مشارکت و انتخاب نمودند.
حادثه ناگهانی سقوط بالگرد رئیس جمهور شهید و همراهان ایشان که شوک بزرگی به جامعه بود فرصت کافی و وافی برای فعالان سیاسی و احزاب برای برنامهریزی بلند مدت و میان مدت در راستای حمایت و مشارکت حداکثری از انتخابات را فراهم ننمود و این موضوع باعث شد این افراد در تعسر قرار گیرند؛ از سویی نیز الزام اصل ۱۳۱ قانون اساسی که تأکید بر انتخاب رئیس جمهور ظرف مدت ۵۰ روز را دارد مزید این دلیل بر کاهش زمان زمینه سازی های لازم بوده است. حال با بیشتر شدن این فرجه تا ۱۵ تیر ماه و افزایش تحرکات تبلیغاتی نامزدها شرایط حضور بیشتر مردم نسبت به مرحله اول انتخابات تحصیل گردید.
با تشریح این روند همگان منتظرند که اولین و مهمترین گام جناب آقای دکتر پزشکیان یعنی تشکیل کابینه و انتخاب استانداران با چه کیفیتی خواهد بود. آیا ایشان از نخبگان و جوانانی که متعهد به آرمان های انقلاب هستند و برای توسعه و پیشرفت این آب و خاک از هیچ کوششی دریغ ندارند و گفتمان ایران قوی را قبول دارند، استفاده خواهند نمود و یا از مدیرانی که با سن بالا البته با تجربه و هم سو که شاید انگیزه و خلاقیت در آنان کاهش یافته استفاده خواهند نمود.
تئوری سومی نیز وجود دارد که اگر ایشان مسئولیت های اجرائی کشور را به جوانان متخصص و پرانرژی واگذار نماید، میتواند از ظرفیت افراد با تجربه در کانون های مشاوران و هدایت گری های کلان بهره مند شد.
در نهایت امیدواریم و پیشنهاد می نمایم آقای دکتر مسعود پزشکیان که هم اکنون منتخب ملت سرافراز ایران است با نگاه عقلانیت و توسعه و دور از حاشیه، بهترین نیروها را برای پیشرفت همه جانبه ایران اسلامی ترکیب نموده و با برنامه ریزی موثر به آینده ای پر از امید و پیشرفت گام های متحولانه را برای سعادمندی مردم و نظام طی نماید.
وحید امیری کارشناس ارشد مهندسی عمران
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰